Lees meer

In de kijker

Artek

Puurheid, functionaliteit en eenvoud kenmerken dan ook de volledige Artek collectie. 80 jaar na de oprichting blijft Artek bijzonder innoverend.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Brokis

Het Tsjechische merk Brokis staat voor een collectie verlichting bestaande uit verschillende lampenseries met ieder een eigen identiteit. Kernwaarden voor het label zijn ambacht en kwaliteit vertaald naar eigentijds design.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Anna Torfs

Anna Torfs speelt vooral met contrasten tussen reflectie en absorptie van licht. Ook het werken met lagen en het letterlijke 'vernijden' van het glas zijn typisch voor haar werk. Alle stukken zijn handgemaakt waardoor subtiele variaties elk stuk uniek maken.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Husk

HUSK van B&B Italia vraagt gewoon om te cocoonen. Het concept, ontworpen door Patricia Urquiola lijkt en voelt als een zacht donsdeken. De collectie is door de verschillende mogelijke kleuren en materialen perfect in te passen in om het even welk interieur.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Inge Cornil

Met EARTH WORKS brengt Inge Cornil een ode aan de generositeit van de natuur. Doorheen het artistiek onderzoek legt de kunstenaar de relatie tussen de dominantie van de menselijke groei en zijn natuurlijke omgeving. Cornil bezocht plaatsen waar de aarde in een proces van verandering is. In dit onderzoek richtte ze zich op Ecuador, Colombia, Indonesia en Maleisisch Borneo. Azië en Zuid-America zijn de snelst groeiende plaatsen op aarde waar de transformatie in een hartslag plaatsvindt.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Paul Gees

Het werk van Paul Gees is van unieke orde. Ze werken op ons in alsof ze natuur zijn. Deze uitzonderlijke kunstenaar kiest zijn materiaal zorgvuldig uit, maakt een plan alsof het gaat om een meubelstuk en creëert een bijzonder spanningsveld tussen materialen.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Pascal Courcelles

Het werk van Pascal Courcelles is en blijft een vaste waarde binnen het kunstaanbod van Wooninrichting Oosterlinck. Als toeschouwer kan je genieten van het volledige kunstwerk, maar evengoed dieper graven in de details van de gelaagdheid.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

The magical world of Kasthall

In een wereld waarin we steeds meer standaardiseren en in massa produceren zijn ambacht en handwerk zeer zeldzaam geworden. En dat maakt het merk Kasthall zo bijzonder, want reeds 120 jaar gaat dit merk voor een duurzaam, uniek en onvervangbaar product.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Missoni Home

Missoni Home vertrekt vanuit het idee dat een interieur moet leven. Het evolueert constant en is nooit af. De persoonlijke visie van Rosita op interieur kleurt de Missoni Home collectie. Ongewone, innovatieve en eenvoudige vormen, kleuren, patronen en stoffen kenmerken de collecties. De ontwerpen matchen perfect met de meest uiteenlopende interieurs en zijn heel dankbaar als kleurtoets.

Colour is the story of our life.

Lees meer