nanimarquina

baanbrekende designs & authentieke tapijten

'Flora Bloom', ontworpen door Santi Moix

 

 

Gedreven door een verlangen naar iets nieuws en een creatieve persoonlijkheid bedacht Nani Marquina het merk Nanimarquina. In 1987 kwam het bedrijf tot stand, met een duidelijk doel: het ontwerpen van unieke, verrassende en handgemaakte tapijten voor mensen die graag genieten.

Het idee om hedendaagse ontwerpen te combineren met traditionele tapijten werd goed ontvangen in de designwereld. Hierdoor omarmde Nani Marquina het avontuur om op zoek te gaan naar de landen die culturele waarden en ongelimiteerde mogelijkheden aanboden, om zo echt vakmanschap te vinden.

Links: tapijt van nanimarquina. Rechts: Nani Marquina, de oprichtster van nanimarquina. 

 

Nanimarquina is een bedrijf in handen van een familie, gevestigd in Spanje, Barcelona. Het bedrijf is een pionier in de moderne tapijt designwereld en is constant op zoek naar innovatie, ambachtelijke technieken en nieuwe materialen. nanimarquina hecht veel belang aan het overbrengen van de essentie van het merk en is fier op de waarden en normen waar het bedrijf voor staat. Het bedrijf wilt kost wat kost kwaliteitsvolle tapijten op de markt te brengen, waarbij traditionele technieken en moderne ontwerpen hand in hand gaan.

Nanimarquina werkt met nationale en internationale designers om zo een diversiteit aan experimenten met verschillende texturen, materialen en vormen te garanderen.

Het resultaat? Unieke Nanimarquina tapijten voor elke klant. Een tapijt voor elke ruimte en emotie.

Tapijt dat afgewerkt wordt. Hierbij ligt de nadruk op de authenticiteit van het tapijt en het vakmanschap van de werknemers. 

 

 

De tapijten worden gemaakt van biologisch afbreekbare en gerecycleerde producten. Hiermee experimenteert het bedrijf graag.

De oprichtster Nani Marquina hecht veel belang aan het bewust zijn van het leven van de mensen die instaan voor de productie van haar tapijten: "Wees je bewust van het leven van andere mensen en probeer het leven van de mensen die instaan voor het maken van onze tapijten te verbeteren."

Mélange, ontworpen door Sybilla.