Lees meer

In de kijker, Producten

Caran d’Ache 849 Alexander Girard

Vanaf het moment dat Alexander Girard leerde schrijven, eigende hij zichzelf de gewoonte toe om altijd een pen op zak te hebben, waar hij ook kwam. Hij droeg de pen altijd in de binnenzak van zijn jasje, klaar om een snelle notitie te noteren of een nieuw idee te schetsen.
Samen met de Girard Studio en Vitra, introduceert Caran d’Ache de gelimiteerde 849 Alexander Girard balpen collectie. Door grafische patronen van Alexander Girard toe te passen op het verfijnde 849 silhouet, creëerde Caran d’Ache een tijdloos, klassiek schrijfinstrument.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

licht en zinnig

Zet een felle spot op een zorgvuldig samengesteld interieur en alles verbleekt. Het belang van het juiste type verlichting en de kleur van licht mag niet onderschat worden. Zit dat juist, dan heb je kilometers speelruimte om inventief, hip, tijdloos of speels uit de hoek te komen. Heel wat merken zetten je daarbij op weg.

Lees meer

Lees meer

Kerstshoppen

December is de maand van cadeautjes. Kerst komt weer dichterbij en het is tijd om onze geliefden een geschenk te geven, eentje waar ze effectief blij mee zijn. Die combinatie is helaas niet zo eenvoudig. Bij Wooninrichting Oosterlinck helpen we je graag om het perfecte cadeau te vinden voor familie of vrienden. 

Lees meer

Lees meer

Classics

een stoel als start

Instant happiness. Kleuren, vormen, prints en materialen dansen rond je heen in de showroom van Vitra in Diegem. Zorgvuldig neergezet bekoren ze precies genoeg om er meer van te willen. “Die zorgvuldigheid kenmerkt de weg die een meubelstuk bij Vitra aflegt”, vertelt Marketing Manager Benelux Els Huij gens. “Een idee rijpt soms jaren voor het juiste moment er is en we ermee aan de slag gaan.”

Lees meer

Lees meer

zacht onder je voeten

Je maakt er een statement mee in je ruimte: gedurfd of meegaand, zacht en fragiel of eerder ruw en doorleefd… Voor elke smaak is er een passend tapijt. Ontdek alvast enkele van onze geliefde merken!

Lees meer

Lees meer

Woning in gent

In september 2015 kreeg een statig herenhuis in Gent nieuwe bewoners. De meubelen uit de oude woning verhuisden mee, net als de kunstwerken en accessoires. “Om tot een geïntegreerd geheel te komen en een evenwicht te vinden in stijl, spraken we Wooninrichting Oosterlinck aan. Ze wonnen ons vertrouwen vele jaren geleden al”, vertelt de trotse eigenares.

Lees meer

Lees meer

klassiekers met een naam

Iconische stukken zijn onlosmakelijk met hun ontwerper verbonden. Namen die klinken als een klok in het interieurlandschap van vroeger en nu. We hebben enkele van onze favorieten op een rijtje gezet.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

accessoires met een grote A

De grote meubelstukken heb je, de juiste toon is dus gezet. Dan is het nu tijd voor afwerking tot in de kleinste details. Subtiele keuzes in materiaal, kleur en sfeer zorgen ervoor dat je interieur klopt. We lichten alvast enkele accessoires uit die ons hart hebben gestolen.

Lees meer