soft modular

De Soft Modular is ontworpen door Jasper Morrison in zijn filosofie van ‘the supernormal’. Concreet komt dit tot uitdrukkend in evenwichtige en eenvoudige proporties, een excellent zitcomfort en het bewust ontbreken van decoratieve details.

Zoals de naam al zegt is de sofa modulair, waardoor hij in elk interieur kan worden geïntegreerd. De modules zijn verbonden door verbindingselementen, die je zelf makkelijk in- en uit elkaar kan klikken. Verhuis je en wil je de sofa anders samenstellen? Dat kan dus zomaar!

De dikke kussens nodigen uit om te ontspannen en languit onderuit te zakken. Het binnenwerk, bestaande uit verschillende soorten schuim en een kern van springveren, biedt een superieur comfort en zorgt ervoor dat de kussens na gebruik weer hun oorspronkelijke vorm aannemen. Geen nood dus om deze kussens op te kloppen. De verschillende soorten schuim bieden voor- en achteraan de sofa een ander zitcomfort, zodanig dat je zowel kan zitten als onderuit kan gaan liggen.

Het zwarte onderstel is enerzijds functioneel (mogelijkheid tot stabiele verbinding van de modules), anderzijds verwijst het platform met afgeronde hoeken subtiel naar de elegantie van art deco.

Nu in onze showroom, de Soft Modular Sofa, een moderne klassieker.