Lees meer

In de toonzaal, Producten

Oyuna

Bij het Londense merk Oyuna zijn ze al ruim tien jaar meester in het maken van zachte dekens van Mongoolse kasjmier. De van oorsprong Mongoolse creative director Oyuna Tserendorj exporteert daarvoor hoogwaardige kasjmierwol en oude technieken naar Europa.

Lees meer

Lees meer

Producten

Brokis

Het Tsjechische merk Brokis staat voor een collectie verlichting bestaande uit verschillende lampenseries met ieder een eigen identiteit. Kernwaarden voor het label zijn ambacht en kwaliteit vertaald naar eigentijds design.

Lees meer

Lees meer

Producten

Anna Torfs

Anna Torfs speelt vooral met contrasten tussen reflectie en absorptie van licht. Ook het werken met lagen en het letterlijke 'vernijden' van het glas zijn typisch voor haar werk. Alle stukken zijn handgemaakt waardoor subtiele variaties elk stuk uniek maken.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

Husk

HUSK van B&B Italia vraagt gewoon om te cocoonen. Het concept, ontworpen door Patricia Urquiola lijkt en voelt als een zacht donsdeken. De collectie is door de verschillende mogelijke kleuren en materialen perfect in te passen in om het even welk interieur.

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen (1902-1971) is één van de belangrijkste architecten en designers uit de Deense geschiedenis. Hij lag aan de grondslag van de gedegen Deense reputatie inzake tijdloos, elegant gebruiksvriendelijk meubilair en alledaagse voorwerpen.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Kunst

Colin Waeghe

Colin Waeghe's werk is gekenmerkt door een mix van autobiografische elementen, fragmenten uit het nieuws en beelden uit de media. Hij schildert zijn verhaal met verschillende perspectieven op gebeurtenissen die zijn aandacht hebben getrokken.

Lees meer