Lees meer

In de kijker

licht en zinnig

Zet een felle spot op een zorgvuldig samengesteld interieur en alles verbleekt. Het belang van het juiste type verlichting en de kleur van licht mag niet onderschat worden. Zit dat juist, dan heb je kilometers speelruimte om inventief, hip, tijdloos of speels uit de hoek te komen. Heel wat merken zetten je daarbij op weg.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

een stoel als start

Instant happiness. Kleuren, vormen, prints en materialen dansen rond je heen in de showroom van Vitra in Diegem. Zorgvuldig neergezet bekoren ze precies genoeg om er meer van te willen. “Die zorgvuldigheid kenmerkt de weg die een meubelstuk bij Vitra aflegt”, vertelt Marketing Manager Benelux Els Huij gens. “Een idee rijpt soms jaren voor het juiste moment er is en we ermee aan de slag gaan.”

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Realisaties

Woning in gent

In september 2015 kreeg een statig herenhuis in Gent nieuwe bewoners. De meubelen uit de oude woning verhuisden mee, net als de kunstwerken en accessoires. “Om tot een geïntegreerd geheel te komen en een evenwicht te vinden in stijl, spraken we Wooninrichting Oosterlinck aan. Ze wonnen ons vertrouwen vele jaren geleden al”, vertelt de trotse eigenares.

Lees meer