Lees meer

In de toonzaal, Kunst

Paul Gees

Het werk van Paul Gees is van unieke orde. Ze werken op ons in alsof ze natuur zijn. Deze uitzonderlijke kunstenaar kiest zijn materiaal zorgvuldig uit, maakt een plan alsof het gaat om een meubelstuk en creëert een bijzonder spanningsveld tussen materialen.

Lees meer

Lees meer

Acties

Winterstories

'Home Stories for winter’ vertelt het verhaal van geschenken en het geven van geschenken. Van hoe je anderen en jezelf een plezier kunt doen. Schenk jezelf tussen 1 november 2015 en 31 januari 2016 een Lounge Chair, Grand Repos of Fauteuil de Salon en je kunt bij Wooninrichting Oosterlinck een product kiezen uit een selectie van de Black Collection van Vitra.

Lees meer

Lees meer

Kunst

Pascal Courcelles

Het werk van Pascal Courcelles is en blijft een vaste waarde binnen het kunstaanbod van Wooninrichting Oosterlinck. Als toeschouwer kan je genieten van het volledige kunstwerk, maar evengoed dieper graven in de details van de gelaagdheid.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

Nuée

Nuée is een prachtige collectie linnengoed ontworpen door Côme Touvay en Liv Mathilde Méchin. Het kleurenspel, de lichteffecten en de grafische elementen maken van Nuéé een schitterende collectie. Kom deze collectie bewonderen bij ons in de showroom.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

Missoni Home

Missoni Home vertrekt vanuit het idee dat een interieur moet leven. Het evolueert constant en is nooit af. De persoonlijke visie van Rosita op interieur kleurt de Missoni Home collectie. Ongewone, innovatieve en eenvoudige vormen, kleuren, patronen en stoffen kenmerken de collecties. De ontwerpen matchen perfect met de meest uiteenlopende interieurs en zijn heel dankbaar als kleurtoets.

Colour is the story of our life.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Beniti Cornelis

De grootste wens van Beniti Cornelis is dat de liefhebber ontroerd wordt door de verhouding van vormen en kleuren in zijn werk. Schilderen is voor Cornelis zoeken naar evenwicht tussen het grafische en het schilderkunstige. Hij noemt kunst een dialectisch proces, waarbij emotie en rede, techniek en temperament op elkaar inwerken.

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Een ode aan Le Corbusier

Het hout van de bijzonder Paulowniaboom van Le Corbusier krijgt nu een nieuw leven en vormt de basis van een zeer beperkte reeks genummerde en geauthenticeerde designobjecten ontworpen door Jaime Hayon. Kom ze ontdekken bij Wooninrichting Oosterlinck.

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Flos Arco

De Arco booglamp - ontworpen door Achille & Piere Castiglioni) bracht in 1962 een omwenteling in de inrichting van de eetkamer door het vervangen van de klassieke luster met de tafellamp. Dankzij de uittrekbare schacht en de verstelbare reflector voldoet deze vloerlamp aan alle gemakseisen van nu. Deze tijdloze designklassieker past in veel verschillende interieurs.

Lees meer