Lees meer

In de kijker, Kunst

Pascal Courcelles

Het werk van Pascal Courcelles is en blijft een vaste waarde binnen het kunstaanbod van Wooninrichting Oosterlinck. Als toeschouwer kan je genieten van het volledige kunstwerk, maar evengoed dieper graven in de details van de gelaagdheid.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

The magical world of Kasthall

In een wereld waarin we steeds meer standaardiseren en in massa produceren zijn ambacht en handwerk zeer zeldzaam geworden. En dat maakt het merk Kasthall zo bijzonder, want reeds 120 jaar gaat dit merk voor een duurzaam, uniek en onvervangbaar product.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Missoni Home

Missoni Home vertrekt vanuit het idee dat een interieur moet leven. Het evolueert constant en is nooit af. De persoonlijke visie van Rosita op interieur kleurt de Missoni Home collectie. Ongewone, innovatieve en eenvoudige vormen, kleuren, patronen en stoffen kenmerken de collecties. De ontwerpen matchen perfect met de meest uiteenlopende interieurs en zijn heel dankbaar als kleurtoets.

Colour is the story of our life.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Beniti Cornelis

De grootste wens van Beniti Cornelis is dat de liefhebber ontroerd wordt door de verhouding van vormen en kleuren in zijn werk. Schilderen is voor Cornelis zoeken naar evenwicht tussen het grafische en het schilderkunstige. Hij noemt kunst een dialectisch proces, waarbij emotie en rede, techniek en temperament op elkaar inwerken.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Flos Arco

De Arco booglamp - ontworpen door Achille & Piere Castiglioni) bracht in 1962 een omwenteling in de inrichting van de eetkamer door het vervangen van de klassieke luster met de tafellamp. Dankzij de uittrekbare schacht en de verstelbare reflector voldoet deze vloerlamp aan alle gemakseisen van nu. Deze tijdloze designklassieker past in veel verschillende interieurs.

Lees meer

Lees meer

In de kijker, Kunst

Layer by Layer

Stefan Annerel woont en werkt in Antwerpen. Typerend voor zijn prachtige werk is glans, transparantie, kleur en abstractie. Door laag per laag te werken krijgt het werk een driedimensionaal karakter. Elke laag laat dingen zien van de vorige laag. Het resultaat zijn zeer grafische beelden die heel dankbaar zijn om interieurs extra persoonlijkheid te geven. De werken kunnen best heftig aanwezig zijn en dringen zich graag op in een interieur. En mits de juiste combinaties is dat net de sterkte van het werk.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

PER/USE

PER/USE is een nieuw designmerk dat zijn roots heeft in de legendarische Kunstwerkstede De Coene, een internationaal befaamde meubelfabrikant die in 1887 het levenslicht zag. Tom Potteau blies het designerfgoed van De Coene nieuw leven in met de lancering van het nieuwe designmerk.

Lees meer