Lees meer

In de kijker, In de toonzaal, Kunst

Layer by Layer

Stefan Annerel woont en werkt in Antwerpen. Typerend voor zijn prachtige werk is glans, transparantie, kleur en abstractie. Door laag per laag te werken krijgt het werk een driedimensionaal karakter. Elke laag laat dingen zien van de vorige laag. Het resultaat zijn zeer grafische beelden die heel dankbaar zijn om interieurs extra persoonlijkheid te geven. De werken kunnen best heftig aanwezig zijn en dringen zich graag op in een interieur. En mits de juiste combinaties is dat net de sterkte van het werk.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

PER/USE

PER/USE is een nieuw designmerk dat zijn roots heeft in de legendarische Kunstwerkstede De Coene, een internationaal befaamde meubelfabrikant die in 1887 het levenslicht zag. Tom Potteau blies het designerfgoed van De Coene nieuw leven in met de lancering van het nieuwe designmerk.

Lees meer

Lees meer

Classics

Eames Lounge Chair

De kwaliteit van de materialen, de vorm, het comfort en het schitterende verhaal… De Lounge Chair is dé designklassieker bij uitstek en past dan ook perfect in onze klassiekers-rubriek.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

l’esco

Restaurant L'Esco is gevestigd in een statig herenhuis in de Stationsstraat in Wetteren. Gastronomie, kunst en interieur vloeien er samen tot een harmonieus geheel.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

Monsieur Tricot

Vanaf nu in de Oosterlinck showroom. Handgemaakte lampen voor buiten en binnen van Monsieur Tricot. Alleen of in een set van drie brengen ze een warm gevoel in tuin, salon of slaapkamer. Hun lichtend hart kunnen ze nauwelijks verbergen.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal, Producten

Lænd

Lænd staat voor drie Belgische textielontwerpers: Diane Steverlynck en het duo Chevalier Masson. De collectie behelst een reeks exclusieve items in textiel, gaande van bedspreien, tapijten, kussens en plaids.

Lees meer