The magical world of Kasthall

Een ambacht

In een wereld waarin we steeds meer standaardiseren en in massa produceren zijn ambacht en handwerk zeer zeldzaam geworden. En dat maakt het merk Kasthall zo bijzonder, want reeds 120 jaar gaat dit merk voor een duurzaam, uniek en onvervangbaar product.

Zorg voor kwaliteit

Kasthall werkt met een eigen designteam die nauw samenwerkt met toonaangevende ontwerpers en architecten. Tijdens hun ontwerp- en ontwikkelingsproces is er een constante drang om te experimenteren en te vernieuwen. Vernieuwende kleuren, een ander patroon, een nieuwe draad,... maar wél met één constante, en dat is de permanente aandacht voor kwaliteit.

Pure grondstoffen

Het team van Kasthall kiest de grondstoffen met de grootste zorg. Alle materialen moeten voldoen aan specifieke eisen zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieu-eisen. De geweven en handgetufte tapijten zijn dan ook gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Made in Sweden Since 1889

De ateliers en burelen van Kasthall zijn nog steeds gevestigd in Zweden, op de plaats waar het allemaal begon in 1889. Alweer een symbool voor de continuïteit en de authenticiteit van het bedrijf.

Met een tapijt van Kasthall brengt Wooninrichting Oosterlinck een waardevol stuk gemaakt door gepassioneerde ambachtsmensen in uw interieur. Ontdek de meest verfijnde collecties van dit prachtige merk in onze showroom.