80 jaar Interlübke

Interlübke uitgelicht

Interlübke werd in 1937 opgericht door de broers Hans en Leo Lübke. De merknaam "Interlübke" kwam er echter pas in 1963. “Inter” verwijst naar nationaliteit en internationaliteit, gevolgd door Lübke, de achternaam van de broers. 

Interlubke staat voor klassiekers die niet uit ons collectief geheugen weg te denken zijn.

collect 

collect is een handige manier om ruimte te besparen: enerzijds heeft de kleerkast flexibele afmetingen en elementen waardoor ze perfect in elk interieur past, anderzijds creëert ze veel ruimte voor jassen, kleren, schoenen en ga zo maar verder. 

De samenhang van het frame, de mooie elementen en een soort van intieme blik  kan het meubel subtiel doen opgaan in een interieur. 

een collect kleerkast

 

De kast is multifunctioneel en kan eveneens gebruikt worden als iets anders dan een kleerkast. Het is bijvoorbeeld een handige opslagruimte in een bureau, waarin werkmateriaal geruisloos en comfortabel verdwijnt. 

Zelfs als vitrinekast kan collect dienst doen. De kast biedt plaats om objecten te verzamelen die van verschillende aard zijn. Met het efficiënte hole railsysteem kunnen de hoogtes van de planken individueel worden aangepast. 

 collect in een werkomgeving

collect als vitrinekast

 

 

base 

base wordt gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, als puur design. Dat maakt het base-model de beste basis voor elke kamer. De kast is het bewijs dat less zeker more is. base bevat kwaliteit, vakmanschap en een klassiek design voor een aantrekkelijke prijs.

Hij is verkrijgbaar in 2 breedtes (50 cm of 100 cm) en drie hoogtes (231 cm, 243, cm of 267 cm). U kan kiezen tussen sneeuwwit of zilvergrijs metallic. Ook deze kast bevat een hole railsysteem waardoor u alle elementen met 5 cm hoger of lager kan zetten.

base in een slaapkamer

 

De kast bevat ingebouwde schuiven die gedempt en zelfsluitend zijn. Er zijn planken voorzien waarop u makkelijk de stoffen opbergdozen op kan plaatsen.  Naast schuiven, kledingrekken en planken is er eveneens een optie voor wasmanden, broekhangers en schoenenrekken. 

Weetje: de kast kan ook voorzien worden van LED-verlichting, waar u maar wilt en draadloos. Het licht zal automatisch aan en uit gaan door een bewegingsdetector. 

broekhanger en schoenenrek in een base-kast

 

 

studimo

studimo is een flexibel meubelsysteem als scheidingswand of stijlvolle dressoir, zoals u het zelf wilt. Een klassieker die zichzelf toch blijft heruitvinden. 

Als boeken heilig zijn, kan men er dan geen kathedraal mee bouwen? Ongeveer. Met studimo kunt u de muur van een kamer volzetten, tot op de millimeter toe. Wanneer de muur te hoog zou worden kan u gebruik maken van een verplaatsbare aluminium ladder. Maak uw studimo in de matte- of hoogglans lakkleur van uw keuze. Combineer met laden, deuren, schuif-en draaideuren in mat, of glanzend glas. 

studimo 

 

Uw studimo hoeft niet tot aan het plafond te reiken om indruk te maken. U kiest de perfecte afmeting van uw kast, hoe groot of klein deze ook mag zijn. Met schuifdeuren in 27 verschillende formaten kan u uw kast omtoveren van veelzeggend naar nietszeggend.  Met andere woorden:  (bijna) alles is mogelijk. 

wat een schuifdeur kan betekenen voor uw studimo