accessoires met een grote A

enkele accessoires die ons hart hebben gestolen

De grote meubelstukken heb je, de juiste toon is dus gezet. Dan is het nu tijd voor afwerking tot in de kleinste details. Subtiele keuzes in materiaal, kleur en sfeer zorgen ervoor dat je interieur klopt. We lichten alvast enkele accessoires uit die ons hart hebben gestolen.

laend

De Comet plaids kan je langs twee kanten gebruiken. Elke zijde toont een compleet ander patroon en andere kleuren. Het unieke garen zorgt ervoor dat elk exemplaar speciaal is. Zowel het ontwerp als de productie ligt in Belgische handen: Anne Mason, Diane Steverlynck en Eric Chevalier tekenen voor deze 100% wollen warmtebrengers.

When Objects Work

Vincent Van Duysen ontwierp een reeks keramiek in combinatie met hout. Wie blijvers zoekt, die vindt ze hier. De duurzame materialen, het tijdloze concept en de pure vormen scheppen sfeer in elk interieur.

Anna Torfs

'Moments' (links) zet je een beetje op het verkeerde been: verschillende lagen glas en kleur lijken te zweven rondom elkaar. 'Parts Coupe' is dan weer een architecturaal pareltje, dat een prachtige schaduw werpt wanneer het licht vangt. Het vakmanschap spat ervan af. Anna Torfs is een Belgische kunstenares met een thuisbasis in Tsjechië. Ze maakt objecten die de eeuwenoude glasbewerkingstechnieken probleemloos laten vervloeien tot hedendaagse kunst.

PER/USE

Een handvol Belgische en internationale ontwerpers laten hun creativiteit los op functionele accessoires, meubels en verlichting. Een daarvan is een kapstok met de naam Piano… Stijlvol, speels en warm maakt dit stuk graag deel uit van een doordacht interieur met ruimte voor een glimlach.

ONNO

Zeg niet zomaar kaars tegen een ONNO-kaars. De cruciale processen in de productie gebeuren nog met de hand, zoals het gieten van de kaarsen en het snijden van het prachtige glas. De Circle-kaarsen brengen de warmte van verre oorden naar binnen. De heerlijke geuren dompelen je onder in een sfeer van luxe en zetten de kaars als kunstobject neer in je interieur.