interlubke

Duits minimalistisch design

Hou je van de Duitse gründlichkeit? Dan is interlübke vast een merk naar je hart. Al 80 jaar lang staan hun meubels symbool voor kwaliteit, flexibiliteit en karakter. Elk stuk is tot in het kleinste detail aanpasbaar aan je wensen. Zo creëren ze het begin van eindeloze mogelijkheden.

Minimalistisch design ontwerpen en produceren vraagt lef. Ideeën krijgen vorm en worden doorheen de tijd echte designklassiekers: buffetkasten, wandkasten, opbergsystemen en zelfs bedden. Het volledige productieproces gebeurt in Duitsland, een garantie voor kwaliteit.

Hoe het komt dat de meubels van interlübke zo tijdloos blijven?

- Je kan ze volledig aanpassen aan je smaak en stijl.

- Je kiest kleur, afwerking en indeling helemaal zelf.

- De materialen zijn bijzonder duurzaam.

- Het ontwerp is strak en tijdloos.

 

Studimo, 40 jaar en nog altijd hip

Wie zoekt naar een blijvende, esthetische kastenwand vindt in het studimo-programma van interlübke z’n gading. Tot op de millimeter op jouw maat gemaakt, kies je niet alleen materialen, indeling en kleuren maar ook de systemen in de kast. Open vakken wisselen gesloten delen af. Kortom, maatwerk van de bovenste tot de onderste plank.

-Griet Oosterlinck: “Ik werk heel graag met studimo. Het programma past zich naadloos aan verschillende stijlen aan en schept een prachtige sfeer. Zelf hebben we er thuis ook eentje staan. Na al die jaren blijft het een prachtexemplaar.”