De Shell Chair

een klassieker van Hans J. Wegner Lees meer

Lees meer

In de kijker

Oyuna

Bij het Londense merk Oyuna zijn ze al ruim tien jaar meester in het maken van zachte dekens van Mongoolse kasjmier. De van oorsprong Mongoolse creative director Oyuna Tserendorj exporteert daarvoor hoogwaardige kasjmierwol en oude technieken naar Europa.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Artek

Puurheid, functionaliteit en eenvoud kenmerken dan ook de volledige Artek collectie. 80 jaar na de oprichting blijft Artek bijzonder innoverend.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Brokis

Het Tsjechische merk Brokis staat voor een collectie verlichting bestaande uit verschillende lampenseries met ieder een eigen identiteit. Kernwaarden voor het label zijn ambacht en kwaliteit vertaald naar eigentijds design.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Anna Torfs

Anna Torfs speelt vooral met contrasten tussen reflectie en absorptie van licht. Ook het werken met lagen en het letterlijke 'vernijden' van het glas zijn typisch voor haar werk. Alle stukken zijn handgemaakt waardoor subtiele variaties elk stuk uniek maken.

Lees meer

Lees meer

In de kijker

Husk

HUSK van B&B Italia vraagt gewoon om te cocoonen. Het concept, ontworpen door Patricia Urquiola lijkt en voelt als een zacht donsdeken. De collectie is door de verschillende mogelijke kleuren en materialen perfect in te passen in om het even welk interieur.

Lees meer