PER/USE

PER/USE is een nieuw designmerk dat zijn roots heeft in de legendarische Kunstwerkstede De Coene, een internationaal befaamde meubelfabrikant die in 1887 het levenslicht zag. Tom Potteau blies het designerfgoed van De Coene nieuw leven in met de lancering van het nieuwe designmerk.

De jonge en groeiende collectie van PER/USE, oorspronkelijk onder het curatorschap van ontwerpster Lucie Koldova, is gebouwd rond vakmanschap en bezieling. Een goed ontworpen voorwerp straalt klasse uit door zijn karakter. Knap design is gemaakt met kennis van zaken, is tijdloos en respecteert de natuur door de voorkeur te geven aan eerlijke materialen zoals glas, hout en kurk. Geavanceerde technologie en vakmanschap zetten deze materialen om in sculpturale objecten met een eindeloze sensualiteit.
PER/USE spreekt dezelfde taal als de grote ontwerpers en architecten van onze tijd. Het design laat zich niet vangen door trends – het gaat om tijdloze vormen en modellen met een poëtische weerklank.

De productie van de gehele PER/USE collectie vindt plaats in Europa. Dit garandeert de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, met respect voor het leefmilieu en conform hoge sociale en duurzaamheidsnormen.

Piano – Xylo / Patrick Séha

Piano en Xylo, ontworpen door Patrick Séha, kunnen worden gebruikt als veelzijdige garderobes en kapstokken, met inklapbare haken van eik of beuk. Maar ook als interieurobject sieren zij de kamer. Beschikbaar in smalle of brede versie in diverse kleuren.

Meer info in onze showroom.