een stoel als start

tijdloos design en complexe elegantie bij Vitra Lees meer

Lees meer

In de toonzaal

licht en zinnig

Zet een felle spot op een zorgvuldig samengesteld interieur en alles verbleekt. Het belang van het juiste type verlichting en de kleur van licht mag niet onderschat worden. Zit dat juist, dan heb je kilometers speelruimte om inventief, hip, tijdloos of speels uit de hoek te komen. Heel wat merken zetten je daarbij op weg.

Lees meer

Lees meer

Acties

Limited edition van Wegner’s Wishbone Chair

De Wishbone Chair wordt vanaf vandaag gelanceerd in een limited edition. Meer dan 1000 jaar oude, zeldzame moeraseik wordt nu via moderne, natuurlijke technieken verwerkt in een limited edition stoel.  Het resultaat is een tot in de diepte gekleurde, donkerbruine, warm ogende en oude eik. 

Lees meer

accessoires met een grote A

enkele accessoires die ons hart hebben gestolen Lees meer

Lees meer

Kunst

Hans Bruyneel

Kunstenaar Hans Bruyneel gebruikt gewone foto’s van landschappen als inspiratiebron. Via een lang werkproces komt hij ertoe om de spanning te reveleren die in deze doodgewoon lijkende landschappen schuilt. Plekken waar iedereen gewoonlijk zomaar voorbij loopt, worden mysterieuze, dreigende oorden die onze aandacht vragen en ons dwingen om beter te kijken. Er gebeurt niets in, maar er kan, zo meteen, van alles gaan gebeuren. Zijn beelden gaan over ecologie, de menselijke aanwezigheid in de natuur, over eenzaamheid.

Lees meer