licht en zinnig

verlichting met een twist Lees meer

Lees meer

Acties

Limited edition van Wegner’s Wishbone Chair

De Wishbone Chair wordt vanaf vandaag gelanceerd in een limited edition. Meer dan 1000 jaar oude, zeldzame moeraseik wordt nu via moderne, natuurlijke technieken verwerkt in een limited edition stoel.  Het resultaat is een tot in de diepte gekleurde, donkerbruine, warm ogende en oude eik. 

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal

accessoires met een grote A

De grote meubelstukken heb je, de juiste toon is dus gezet. Dan is het nu tijd voor afwerking tot in de kleinste details. Subtiele keuzes in materiaal, kleur en sfeer zorgen ervoor dat je interieur klopt. We lichten alvast enkele accessoires uit die ons hart hebben gestolen.

Lees meer

interlubke

Duits minimalistisch design Lees meer

Lees meer

Kunst

Hans Bruyneel

Kunstenaar Hans Bruyneel gebruikt gewone foto’s van landschappen als inspiratiebron. Via een lang werkproces komt hij ertoe om de spanning te reveleren die in deze doodgewoon lijkende landschappen schuilt. Plekken waar iedereen gewoonlijk zomaar voorbij loopt, worden mysterieuze, dreigende oorden die onze aandacht vragen en ons dwingen om beter te kijken. Er gebeurt niets in, maar er kan, zo meteen, van alles gaan gebeuren. Zijn beelden gaan over ecologie, de menselijke aanwezigheid in de natuur, over eenzaamheid.

Lees meer

Lees meer

Kunst

Leo Jacobs

Leo Jacobs is sinds het einde van de jaren zeventig actief als kunstenaar. Zijn schilderijen werden door de jaren heen voorzien van etiketten als "Action Painting", "Abstract Expressionisme", "Lyrisch Abstract", "Informeel en gestueel"...

In de afgelopen jaren heeft zijn schilderkunst een nieuwe wending genomen, de zoektocht is zonder einde. Jacobs' recente schilderijen zijn laag over laag opgebouwd. 

Lees meer