Opendeurdagen / kunsthappening

24 & 25/11 - 1 & 2/12 Lees meer

Lees meer

In de kijker

Caran d’Ache 849 Alexander Girard

Vanaf het moment dat Alexander Girard leerde schrijven, eigende hij zichzelf de gewoonte toe om altijd een pen op zak te hebben, waar hij ook kwam. Hij droeg de pen altijd in de binnenzak van zijn jasje, klaar om een snelle notitie te noteren of een nieuw idee te schetsen.
Samen met de Girard Studio en Vitra, introduceert Caran d’Ache de gelimiteerde 849 Alexander Girard balpen collectie. Door grafische patronen van Alexander Girard toe te passen op het verfijnde 849 silhouet, creëerde Caran d’Ache een tijdloos, klassiek schrijfinstrument.

Lees meer

Lees meer

Classics

een stoel als start

Instant happiness. Kleuren, vormen, prints en materialen dansen rond je heen in de showroom van Vitra in Diegem. Zorgvuldig neergezet bekoren ze precies genoeg om er meer van te willen. “Die zorgvuldigheid kenmerkt de weg die een meubelstuk bij Vitra aflegt”, vertelt Marketing Manager Benelux Els Huij gens. “Een idee rijpt soms jaren voor het juiste moment er is en we ermee aan de slag gaan.”

Lees meer

licht en zinnig

verlichting met een twist Lees meer

Lees meer

Acties

Limited edition van Wegner’s Wishbone Chair

De Wishbone Chair wordt vanaf vandaag gelanceerd in een limited edition. Meer dan 1000 jaar oude, zeldzame moeraseik wordt nu via moderne, natuurlijke technieken verwerkt in een limited edition stoel.  Het resultaat is een tot in de diepte gekleurde, donkerbruine, warm ogende en oude eik. 

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal

accessoires met een grote A

De grote meubelstukken heb je, de juiste toon is dus gezet. Dan is het nu tijd voor afwerking tot in de kleinste details. Subtiele keuzes in materiaal, kleur en sfeer zorgen ervoor dat je interieur klopt. We lichten alvast enkele accessoires uit die ons hart hebben gestolen.

Lees meer