l’esco

Gastronomie, kunst en interieur. Gepubliceerd op 26/03/2015

Met restaurant L'Esco zetten chef Steven Buelens en Nadia Mareels Wetteren meteen op de culinaire landkaart. Na stages bij onder meer De Pastorale in Reet en 's werelds beste restaurant Noma, opende Buelens zijn restaurant in de geklasseerde directeurswoning Dauwe-d'Huyghe (anno 1867). Voor hen was dit de droomlocatie waaraan ze meteen hun hart verloren. Een geweldig imposante locatie voorzien van 6 hotelkamers, een wijnshop en een prachtige oude tuin met vijver en parking.

Zowel de creaties van de chef, als het interieur, de gedekte tafels en de kunst brengen mooie contrasten die toch in harmonie met elkaar samengaan.
De keuken van Steven is ronduit vernieuwend. Zowel qua smaken, stijl als presentatie krijg je er steeds een verrassingseffect.

Steven en Nadia namen het team van Wooninrichting Oosterlinck onder de arm, om de twee prachtige eetzalen vakkundig in te richten. De kunstwerken die de muren van de ruimtes sieren, komen uit de collectie van Wooninrichting Oosterlinck en worden op regelmatige tijdstippen gewisseld.

Het team van Wooninrichting Oosterlinck kan terugblikken op een zeer aangename en sterke samenwerking met Nadia en Steven. En het resultaat hiervan voel je, zie je en proef je.

Hostellerie L'esco
Steven Buelens
Nadia Mareels
www.hostellerielesco.com