Limited edition van Wegner’s Wishbone Chair

verkrijgbaar vanaf 17 maart tot en met 2 april 2018 Lees meer

Lees meer

Classics

een stoel als start

Instant happiness. Kleuren, vormen, prints en materialen dansen rond je heen in de showroom van Vitra in Diegem. Zorgvuldig neergezet bekoren ze precies genoeg om er meer van te willen. “Die zorgvuldigheid kenmerkt de weg die een meubelstuk bij Vitra aflegt”, vertelt Marketing Manager Benelux Els Huij gens. “Een idee rijpt soms jaren voor het juiste moment er is en we ermee aan de slag gaan.”

Lees meer

Lees meer

Classics, In de kijker

Bezoek Carl Hansen & Son

Wij kregen recentelijk de gelegenheid de werkplaatsen van Carl Hansen & Son zelf te ontdekken. Het werd een boeiende rondleiding in een bedrijf dat vakmanschap en passie hoog in het vaandel draagt. We zagen enthousiaste werknemers, die met veel toewijding elk hun deel aan het productieproces ter harte namen.
We zijn in elk geval een verhaal rijker, dat we graag met jullie delen…

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen (1902-1971) is één van de belangrijkste architecten en designers uit de Deense geschiedenis. Hij lag aan de grondslag van de gedegen Deense reputatie inzake tijdloos, elegant gebruiksvriendelijk meubilair en alledaagse voorwerpen.

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Een ode aan Le Corbusier

Het hout van de bijzonder Paulowniaboom van Le Corbusier krijgt nu een nieuw leven en vormt de basis van een zeer beperkte reeks genummerde en geauthenticeerde designobjecten ontworpen door Jaime Hayon. Kom ze ontdekken bij Wooninrichting Oosterlinck.

Lees meer

Lees meer

Classics, Producten

Flos Arco

De Arco booglamp - ontworpen door Achille & Piere Castiglioni) bracht in 1962 een omwenteling in de inrichting van de eetkamer door het vervangen van de klassieke luster met de tafellamp. Dankzij de uittrekbare schacht en de verstelbare reflector voldoet deze vloerlamp aan alle gemakseisen van nu. Deze tijdloze designklassieker past in veel verschillende interieurs.

Lees meer

Lees meer

Classics

Eames Lounge Chair

De kwaliteit van de materialen, de vorm, het comfort en het schitterende verhaal… De Lounge Chair is dé designklassieker bij uitstek en past dan ook perfect in onze klassiekers-rubriek.

Lees meer