Lees meer

Acties

Winterstories

'Home Stories for winter’ vertelt het verhaal van geschenken en het geven van geschenken. Van hoe je anderen en jezelf een plezier kunt doen. Schenk jezelf tussen 1 november 2015 en 31 januari 2016 een Lounge Chair, Grand Repos of Fauteuil de Salon en je kunt bij Wooninrichting Oosterlinck een product kiezen uit een selectie van de Black Collection van Vitra.

Lees meer

Lees meer

In de toonzaal

Nuée

Nuée is een prachtige collectie linnengoed ontworpen door Côme Touvay en Liv Mathilde Méchin. Het kleurenspel, de lichteffecten en de grafische elementen maken van Nuéé een schitterende collectie. Kom deze collectie bewonderen bij ons in de showroom.

Lees meer

Lees meer

Classics

Een ode aan Le Corbusier

Het hout van de bijzonder Paulowniaboom van Le Corbusier krijgt nu een nieuw leven en vormt de basis van een zeer beperkte reeks genummerde en geauthenticeerde designobjecten ontworpen door Jaime Hayon. Kom ze ontdekken bij Wooninrichting Oosterlinck.

Lees meer

Lees meer

Classics

Flos Arco

De Arco booglamp - ontworpen door Achille & Piere Castiglioni) bracht in 1962 een omwenteling in de inrichting van de eetkamer door het vervangen van de klassieke luster met de tafellamp. Dankzij de uittrekbare schacht en de verstelbare reflector voldoet deze vloerlamp aan alle gemakseisen van nu. Deze tijdloze designklassieker past in veel verschillende interieurs.

Lees meer