Lees meer

In de toonzaal

PER/USE

PER/USE is een nieuw designmerk dat zijn roots heeft in de legendarische Kunstwerkstede De Coene, een internationaal befaamde meubelfabrikant die in 1887 het levenslicht zag. Tom Potteau blies het designerfgoed van De Coene nieuw leven in met de lancering van het nieuwe designmerk.

Lees meer

Lees meer

Classics

Flos Arco

De Arco booglamp - ontworpen door Achille & Piere Castiglioni) bracht in 1962 een omwenteling in de inrichting van de eetkamer door het vervangen van de klassieke luster met de tafellamp. Dankzij de uittrekbare schacht en de verstelbare reflector voldoet deze vloerlamp aan alle gemakseisen van nu. Deze tijdloze designklassieker past in veel verschillende interieurs.

Lees meer

L’Esco

Gastronomie, kunst en interieur. Lees meer

Lees meer

In de toonzaal

Monsieur Tricot

Vanaf nu in de Oosterlinck showroom. Handgemaakte lampen voor buiten en binnen van Monsieur Tricot. Alleen of in een set van drie brengen ze een warm gevoel in tuin, salon of slaapkamer. Hun lichtend hart kunnen ze nauwelijks verbergen.

Lees meer

Lees meer

Producten

Lænd

Lænd staat voor drie Belgische textielontwerpers: Diane Steverlynck en het duo Chevalier Masson. De collectie behelst een reeks exclusieve items in textiel, gaande van bedspreien, tapijten, kussens en plaids.

Lees meer

Bezoek onze showroom

Hoenderstraat 45, 9230 Wetteren